7.9.05

Mikä tämä on?

Tervetuloa Journalismin päivien blogiin!

Pystytin tämän blogin kokeillakseni, miten blogia voi(si) käyttää tällaisesta tapahtumasta kertomiseen ja mahdollisesti jopa tapahtumaan vaikuttamiseen.

Lähtökohtana toimi se, että uusi, verkkoavusteinen kansalaisjournalismi (josta blogit ovat näkyvin ilmentymä) ei ole Journalismin päivien ohjelman mukaan tapahtumassa käsiteltävien asioiden joukossa. Se on minusta hieman kummallista se: uuden kansalaisjournalismin nousu on ollut yksi kuumimpia aiheita varsinkin yhdysvaltalaisessa ammatillisessa keskustelussa.

Toinen asia on se, että Journalismin päivillä ei ole minkäänlaista sähköistä jatketta. Niinpä ainut keino saada jotain irti tapahtumilla pidetyistä puheenvuoroista on osallistua tapahtumaan. Jos hyvin käy, tämä blogi paikkaa tuota puutetta.

Ja mainittakoon nyt vielä, että tämä blogi ei millään tavalla ole virallisesti kytköksissä Journalismin päiviin tai niitä järjestäviin tahoihin.

Mukaan on lupautunut jo muutama kirjoittaja, joiden esittelyt löytyvät toivottavasti jonkin ajan kuluttua tuolta oikeasta sivupalkista. Kirjoittajaksi pääsee edelleen: lähetä minulle sähköpostia, mikäli osallistut päiville ja sinulla on sanottavaa tapahtuman teemoista. Kommentteja saa kirjoittaa kuka tahansa: kommenttimahdollisuus löytyy jokaisen merkinnan alta löytyvästä kommenttilinkistä. Sana on vapaa!

2 Comments:

At 7/9/05 17:31, Anonymous Anonyymi said...

Kiitoksia Kari, kun jaksat nähdä vaivaa.

 
At 15/9/05 11:19, Anonymous Anonyymi said...

Otan osaa journalismin päiviin passiivisena kuuntelijana. Tapanani on muutenkin ollut kirjoitella muistiinpanoja ja ajatuksia muistiin, joten kirjoittelen varmaan jotain myös Journalismin päiviltä.

Merkinnät löytyvät, mikäli niitä tulee, blogini media-kategoriasta.

 

Lähetä kommentti

<< Home