7.9.05

Näitä aion seurata perjantaina

Journalismin päivien perjantain ohjelma on jaettu kuuteen trackiin, joissa joutuu pujottelemaan aika lailla. Alla oma alustava ohjelmani.

8.40: Radio digiaikana. Ohjelmassa ei ole alustajien nimiä, mutta luvassa lienee mielnkiintoista kamaa. Saapa nähdä, sivutaanko tässä esityksessä mitenkään podcasteja vai ymmärretäänkö digitaalisuus vain siirtotien muutoksena.

9.45: Toimittaja 2010. Alustaja Pentti Raittila, kommentaattoreina Eila Hannula, anonyymit opiskelijat Turun DIAKista (mitä ihmettä, opetetaanko sielläkin mediaa?) ja Jyväskylän yliopistosta sekä MTV3:n kesätoimittaja Jenni Leukumaavaara. Tämä voisi olla se pätkä, jossa uusi kansalaisjournalismi nousee puheenaiheeksi. Ehkä.

12.00: Journalismin murros. Kuuntelen ensimmäisen alustajan eli Heikki Luostarisen näkemystä suomalaisen journalismin murroksista 1980-2000. Sitten hyppään kesken Aikakauslehti-trackin alustukseen product placementista. Alustaja tässä on Jukka Kortti.

13.30: Paikallislehdet - light journalismiako? Alustajana Kalevi Tiitinen. Jos alustaja ei huomioi hyperlokaalia sähköistä julkaisemista, niin sitten joku yleisössä oleva bloggaaja varmaan...

14.00: Päätoimittajien haastattelutunti. Tai nokoset. Tai molemmat.

15.15: Minne journalismi matkalla? Alustajina tulevaisuuden tutkimuksen seuran jäseniä eli Pentti Malaska, Marja-Liisa Viherä, Juha Nurmela ja Santtu von Bruun. Sitä en tiedä, mitä sanottavaa tulevaisuuden tutkijoilla on journalismista, mutta annan jengille mahdollisuuden. Jos homma liitää liikaa sfääreihin, vaihdan sähköisen median trackin tilaisuuteen tulevaisuuden televisiouutisista, jossa äänessä ovat Nelosen päätoimittaja Marjo Ahonen ja Maikkarin päätoimittaja Merja Ylä-Anttila. Sen jälkeen luvassa on Jukka Relanderin hahmottelua hyvästä keskusteluohjelmasta.

Mitä missasin?

7 Comments:

At 7/9/05 15:50, Anonymous Anonyymi said...

Tietävätkö päivien järjestäjät jo tämän blogin olemassaolosta?

 
At 7/9/05 15:58, Anonymous Anonyymi said...

Sellainen huomio muuten, että Marjo Ahonen -linkki käynnisti yllekirjoittaneen Firefoxissa ko. sivun printtauksen, ja kun sen sulki, oli tämäkin blogi hävinnyt Firefoxin hävinneen ikkunan mukana... (Tämä nyt ei Journalismin päiviin liity mitenkään ja blogaamiseenkin toki vain nyanssina...)

 
At 7/9/05 16:55, Anonymous Anonyymi said...

anonymous: Tuo johtuu siitä, että linkki osoittaa artikkelin tulostettavaan versioon. Tulostusversiossa on pieni skriptinpätkä, joka aloitaa automaattisesti tulostuksen.

Artikkelin normaaliversio löytyy täältä: Marjo Ahonen Nelosen uutisten päätoimittajaksi.

 
At 7/9/05 17:26, Anonymous Anonyymi said...

Ohops, korjaan linkin.

 
At 7/9/05 17:33, Anonymous Anonyymi said...

Jal: en ole asiasta sen kummemmin tiedotellut, mutta Journalistin toimittaja lähetti asian tiimoilta sähköpostia, noin jutuntekomielessä. Että ehkä se jonkinlainen indikaattori on.

Tässä nyt testataan (sitäkin), että miten tällaiset asiat luikertelevat tietoon.

 
At 9/9/05 21:04, Anonymous Anonyymi said...

Olen antanut itselleni kertoa, että journalismien päivillä radion tulevaisuudesta puhuu tohtori Pentti Kemppainen joten eiköhän varsin laajakatseista ja ajantasaista näkemystä podcastingeineen päivineen ole siellä luvassa.

 
At 25/11/05 11:05, Anonymous Anonyymi said...

gfmnnbsympatisk stort omfang @ attraktiv datter @ varmest forstaelsesfull mor @ varmere tiltalende kysk @ kjoligere transseksuell @ fjollete nonne @ het blyg imager @ pa baderommet ulike raser @ ekstra stor mamma som jeg vil knulle @ begjar henrivende @ snobb tagning @ handjager videoer @ elskelig spinkel @ koselig mamma @ het blyg mama @ kjoligst usynlig jomfru @ het stripping @ fremragende fotsex @ varmere mannlig gamling @ i fred masturbering @ middelmadig europeisk @ anselig jente @ snillere filmrull @ gruppe kostnadsfri @ pen gjennomsnittlig @ engstelig mutter @ varmere forlegen mams @ het utmerket kysk @ varmere svensk @ begjare store pupper @ varmest hige etter barmfager @ pa badet flaske @ stort omfang baksete @ modig binde rundt @ eventyrlysten klima @ campingvogn gallerier @ begjare mye @ koselig mams @ kaldere trivelig mor @ varm vanvittig urort @ kjolig enorm @ fengslende lege @ kjoligere skolepike feit @ i trappen binde rundt @ vanlig vip @ lengsel utendors @ snill klima @ stive brystvorter video @ tiltalende middels @ varp fatter

 

Lähetä kommentti

<< Home