17.9.05

Kiitos ja näkemiin

Loppuivathan ne päivät. Kiitoksia erityisesti Tuijalle, Matille ja Jarmolle sekä kommentoijille ja sähköpostia lähettäneille. Tämä oli hauskaa.

Tuijan ja Matin kanssa on helppo olla samaa mieltä siitä, että online-journalismi ansaitsisi tulevilla Journalismin päivillä oman trackinsa sanomalehtien, aikakauslehtien, kulttuurijournalismin, kuvajournalismin ja broadcastin rinnalle. Luontevasti se istuisi tässä tapahtumassa olleen tulevaisuusosuuden tilalle: itse en oikein päässyt tähän tulevaisuuteen sisään. Jotenkin tuntui, että "tulevaisuus" on vähän turhan laaja tai epämääräinen teema, jotta sen varaan voisi päivän ohjelman rakentaa. Toisaalta osuus keräsi varsin hyvin osallistujia, joten voin olla yksin mielipiteineni.

Tämä blogi jää edelleen elämään, vaikka uusia entryjä ei välttämättä tulekaan. Kommentoikaa, mikäli jokin kirjoitus herättää ajatuksia. Jatketaan keskustelua.

1 Comments:

At 19/9/05 20:07, Anonymous Elena said...

Mielestäni on jopa aurettavaa, ettei jurnalismin tulevasuudesta puhuttaessa oteta esille mtenkään uusia välineitä, online- ja mobiiliviestintää. Vaativathan uudet välineet myös toisenlaisia sisältöjä ja varmasti muuttavat journalismia. Journalismin päivien tilanne tuntui heijastavan alan tilannetta muutoinkin, verkkopalveluja kun pyritään joissakin medioissa kyllä kehittämään mutta vähän sinnepäin ja pienellä budjetilla, ilman että uusia välineitä kunnolla koko toimituksessa hyödynnetään.

 

Lähetä kommentti

<< Home